Finland Sweden United Kingdom Russian Federation Poland Arabic Estonia Latvia Lithuania

Etusivu     Energiatehokkaat Ratkaisut Jäteveden Käsittelyyn

Ilmastin-ilmastus-ilmastimet-1

water-plan-finland-bubbleWater Plan Finland Oy kehittää, suunnittelee ja toimittaa energiatehokkaita ja räätälöityjä ilmastusratkaisuja teollisiin ja kunnallisiin jätevedenpuhdistuslaitoksiin.  Autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan jäteveden puhdistustavoitteet mahdollisimman alhaisilla investointi- ja käyttökustannuksilla. Ilmastukseen tehty sijoitus kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.

Water Plan Finland Oy palvelee yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ilmastinlaitteiden koko elinkaaren ajan. Tarjoamme laajan valikoiman ilmastimia ja erilaisia kalvomateriaaleja myös erittäin vaativille jätevesille. Tuotteisiin ja palveluihimme kuuluvat myös varaosat, ilmastimille tehtävät kuntotestit, sekä ilmastimien asennus- ja huoltotyöt.

Tuotekehitys (R & D) on sydänasia meille. Olemme olleet kehittämässä useita ilmastimia, ilmastinjärjestelmiä, laskentaohjelmia ja testimenetelmiä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme modernit ratkaisut. Pyynnöstä voimme kehittää ja räätälöidä ilmastinjärjestelmän tai sen osan.

aerationWater Plan Finland Oy tarjoaa vielä kansainvälisesti tunnettujen päämiestemme seuraavia tuotteita suodatukseen  ja eri aineiden / nesteiden varastosäiliöt:

hiekkasuodattimet

– rumpusuodattimet

– kiekkosuodattimet

– flotaatiolaitteet

– siilot- ja varastosäiliöt

Jokainen laitteemme mitoitetaan tarpeenne mukaan ja suodatuslaitteiden toiminta testataan referenssivedellänne pilot-mittakaavassa halutun suodatustuloksen varmentamiseksi.

Kokeneen projektitiimimme ja laajan yhteistyöverkoston ja kumppaneiden kanssa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja-säiliöitä eri aineille ja nesteille.

Tankit – Säiliöt eri sovelluksiin, kuten:

– Teollisuuden sovellukset (esim. Biokemikaalit, biolääketieteelliset tuotteet)

– Kuntasovellukset (esim. Jäteveden käsittelysäiliöt)

Kaivosovellukset (esim. kuluttavilta ja syövyttäviltä aineilta suojaavat seinä materiaalit)

– Teollinen jätevesi (esim. Biokaasusovellukset, lääketeollisuus)

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.