Etusivu

Ilmastin-ilmastus-ilmastimet-1

ilmastus-ilmastin-ilmastimet-WPF-logo-fiWater Plan Finland Oy kehittää, suunnittelee ja toimittaa energiatehokkaita ja räätälöityjä ilmastusratkaisuja teollisiin ja kunnallisiin jätevedenpuhdistuslaitoksiin.  Autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan jäteveden puhdistustavoitteet mahdollisimman alhaisilla investointi- ja käyttökustannuksilla. Ilmastukseen tehty sijoitus kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.

Water Plan Finland Oy palvelee yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ilmastinlaitteiden koko elinkaaren ajan. Tarjoamme laajan valikoiman ilmastimia ja erilaisia kalvomateriaaleja myös erittäin vaativille jätevesille. Tuotteisiin ja palveluihimme kuuluvat myös varaosat, ilmastimille tehtävät kuntotestit, sekä ilmastimien asennus- ja huoltotyöt.

Lautasilmastinjärjestelmän saneeraus
Lautas-ilmastinjärjestelmän saneeraus
jätevedenpuhdistamo ilmastusallas
jätevedenpuhdistamo ilmastusallas
nostettava ilmastin-ilmastusletku
nostettava ilmastin-ilmastusletku
karkeakupla ilmastimia-räätälöityjä
karkeakupla ilmastimia-räätälöityjä

Tuotekehitys (R & D) on sydänasia meille. Olemme olleet kehittämässä useita ilmastimia, ilmastinjärjestelmiä, laskentaohjelmia ja testimenetelmiä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme modernit ratkaisut. Pyynnöstä voimme kehittää ja räätälöidä ilmastinjärjestelmän tai sen osan.

Water Plan Finland Oy tarjoaa vielä kansainvälisesti tunnettujen päämiestemme seuraavia tuotteita eri aineiden/nesteiden suodatukseen: Hiekkasuodattimet, rumpusuodattimet, kiekkosuodattimet, flotaatiolaitteet ja ilman kyllästysreaktorit.

kvartsihiekka hiekkasuodatukseen
kvartsihiekka hiekkasuodatukseen
jätevesien suodatus-Hiekkasuodatin
jätevesien suodatus-Hiekkasuodatin

Jokainen laitteemme mitoitetaan tarpeenne mukaan ja suodatuslaitteiden toiminta testataan referenssivedellänne pilot-mittakaavassa halutun suodatustuloksen varmentamiseksi.

Kokeneen projektitiimimme ja laajan yhteistyöverkoston ja kumppaneiden kanssa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja-säiliöitä eri aineille ja nesteille.

Myös ruostumattomasta teräksestä Tankit – Säiliöt eri sovelluksiin, kuten: Teollisuuden sovellukset (esim. Biokemikaalit, biolääketieteelliset tuotteet), Kuntasovellukset (esim. Jäteveden käsittelysäiliöt, Jätevedenpuhdistamot), Kaivosovellukset (esim. kuluttavilta ja syövyttäviltä aineilta suojaavat seinä materiaalit), Teollinen jätevesi (esim. Biokaasusovellukset, lääketeollisuus, Jäteveden käsittelylaitokset).

HST-altaan valmistusmenetelmä
HST-altaan valmistusmenetelmä

Haponkestävästä teräksestä hitsattu allas

Haponkestävästä teräksestä hitsattu allas

FinlandSwedishEnglishSaudi ArabiaPolandRussiaEstoniaLatviaLithuania