Palvelut

Ilmastin-ilmastus-ilmastimet-2

ilmastus-ilmastin-ilmastimet-WPF-logo-fi

Jätevedenpuhdistuksen tavoitteiden saavuttaminen ja sähkönkulutuksen vähentäminen onnistuu, kun ilmastinjärjestelmä toimii suunnitellusti ja loppukäyttäjä saa asiantuntevaa apua.

Water Plan Finland Oy tarjoaa luotettavaa ja monipuolista palvelua laitetoimituksien lisäksi. Me palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ilmastinlaitteiden koko elinkaaren ajan.

Autamme esisuunnitteluvaiheessa valitsemaan oikean ilmastusratkaisun ja ilmastintyypin asiakkaan tarpeiden mukaan. Esisuunnitteluvaiheessa teemme tarvittavat laskelmat ja alustavat CAD-piirustukset optimaalisen ilmastusratkaisun selvittämiseksi. Ilmastimien hankintavaiheessa teemme prosessi-, painehäviö- ja energialaskelmat sekä järjestelmän CAD-layout-piirustukset. Projektin toteutusvaiheessa teemme yksityiskohtaiset asennuspiirustukset ja käyttöönottosuunnitelmat sekä tarjoamme asennusvalvontaa.

Ilmastusjärjestelmän rutiinihuollon aikana tarjoamme huoltotyöt, varaosat ja käyttöhenkilöstön huoltokoulutukset.

Water Plan Finland Oy palveluihin kuuluu myös laaja valikoima ilmastintestejä sekä puolueettomien osapuolten tekemiä laboratoriokokeita. Testeillä selvitetään ilmastimien kuntoa ja siten voidaan muun muassa arvioida ilmastinjärjestelmien tarvittava huoltoväli. Testeihin kuuluvat hapensiirron tehokkuuden mittaus, ilmastimen painehäviömittaukset, ilmastinkalvojen fysikaaliset ominaisuudet ja niissä ajan mittaan tapahtuvat muutokset sekä ilmastimien pilottitestaus laitoksella.

Sama ilmastinkalvomateriaali ei sovi kaikille jätevesille, siksi meillä on valikoimissa useita erilaisia kalvomateriaaleja myös hyvin vaativille jätevesille.

Tuotekehitys (R & D) on sydänasia meille. Olemme olleet kehittämässä useita ilmastimia, ilmastusjärjestelmiä, laskentaohjelmia ja testimenetelmiä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme modernit ratkaisut. Pyynnöstä voimme kehittää ja räätälöidä ilmastinjärjestelmän tai sen osan.

Water Plan Finland Oy tarjoaa vielä kansainvälisesti tunnettujen päämiestemme seuraavia tuotteita suodatukseen  ja eri aineiden / nesteiden varastosäiliöt:

– hiekkasuodattimet, rumpusuodattimet, kiekkosuodattimet, flotaatiolaitteet ja Ilman kyllästysreaktorit.

Myös ruostumattomasta teräksestä Tankit – Säiliöt eri sovelluksiin, kuten:

– Teollisuuden sovellukset (esim. Biokemikaalit, biolääketieteelliset tuotteet)
– Kuntasovellukset (esim. Jätevedenpuhdistamot, Jäteveden käsittelysäiliöt)
– Kaivosovellukset (esim. kuluttavilta ja syövyttäviltä aineilta suojaavat seinä materiaalit)
– Teollinen jätevesi (esim. Jäteveden käsittelylaitokset, Biokaasusovellukset, lääketeollisuus)

Jokainen laitteemme mitoitetaan tarpeenne mukaan ja suodatuslaitteiden toiminta testataan referenssivedellänne pilot-mittakaavassa halutun suodatustuloksen varmentamiseksi.

FinlandSwedishEnglishSaudi ArabiaPolandRussiaEstoniaLatviaLithuania